ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 39,00€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 39,00€
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2333022479 / 6955660060
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Πολιτική Αλλαγών

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (χωρίς φθορές και με τα καρτελάκια). Ο τρόπος της αλλαγής γίνεται ως Παράδοση-Παραλαβή και το κόστος είναι 3,50 €. Aλλαγές γίνονται μόνο τηλεφωνικά στο 2333022479 ή στο 6955660060. Οπότε μόλις έρθει το καινούργιο δέμα σε εσάς με την courier που συνεργαζόμαστε (Elta courier) θα σας ζητηθεί πίσω το παλιό δέμα το οποίο θέλετε και να αλλάξετε .

Επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς και εφόσον βρίσκεται στην αρχική συσκευασία(χωρίς φθορές και με τα καρτελάκια). Σε περίπτωση επιστροφής μας ενημερώνετε τηλεφωνικά και ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρεία της επιλογής του(χρέωση αποστολέα). Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία για την επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές γίνονται μόνο στο κόστος των προϊόντων και όχι στα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που το προϊόν το οποίο έχετε επιλέξει είναι τυχόν ελλατωματικό μας το επιστρέφετε πίσω εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του με την μεταφορική που συνεργαζόμαστε  με χρέωση παραλήπτη , συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς έτσι ώστε να προβούμε σε άμεση αντικατάσταση και αποστολή του νέου προϊόντος. Εάν δεν επιθυμείτε αλλαγή με νέο προϊόν σας επιστρέφουμε την καθαρή χρηματική αξία του ελλατωματικού προϊόντος . 

Είδη τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί δεν μπορούν να επιστραφούν.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!