ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 39,00€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 39,00€
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2333022479 / 6955660060
0

Το Καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Όροι Χρήσης

Γενικά
Η  χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.finetsato.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης που θα ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου που συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα. Συνεπώς ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.finetsato.gr ακόμα και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη , αποδοχή των όρων αυτών.
 

  1. Γενικοί όροι
Η ιστοσελίδα www.finetsato.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ Α.Ε. (Α.Φ.Μ. 082279353). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Αλεξάνδρεια Ημαθίας ΤΚ.59300. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) δίνει την δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας , καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές ηλεκτρονικά.
  1. Πνευματικά Δικαιώματα
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΣΕΜΕΤΖΗΣ Α.Ε.
  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.finetsato.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!