ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ


Καθημερινά είμαστε μέσα στο σπίτι συνεχώς, ελάχιστες είναι πλέον οι ώρες που βγαίνουμε για ένα περίπατο ή για τα απαραίτητα ψώνια. Έτσι έχουν αυξηθεί και οι ανάγκες μας για παντόφλες σπιτιού! Κανείς δεν φοράει τα παπούτσια του μέσα στο σπίτι και τις κρύες μέρες του χειμώνα οι παντόφλες σπιτιού είναι απαραίτητες για όλη την οικογένεια. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.finetsato.gr θα βρείτε παντόφλες σπιτιού σε υπέροχα σχέδια και χρώματα με ασυναγώνιστες τιμές!!

Ξεκινώντας από του άντρες της οικογένειας στο Finetsato θα βρείτε μια ποικιλία σχεδίων , από κλασσικές παντόφλες σπιτιού με πιο αυστηρές γραμμές, μέχρι βελούδινες παντόφλες για λίγο πιο νεανικές ηλικίες. Διαθέτουμε ανδρικές παντόφλες σπιτιού σε  ποικιλία χρωμάτων και μεγάλο εύρος σε νούμερα καθώς καλύπτουμε μέχρι και 48! 

Στη συνέχεια έχουμε γυναικείες παντόφλες σπιτιού , για τις νοικοκυρές και όχι μόνο της οικογένειας. Διαθέτουμε παντόφλες σπιτιού με άνετο και ζεστό εσωτερικό πάτο , ώστε να γίνουν ο σύμμαχος σας με τις δουλειές του σπιτού! Ακόμη θα βρείτε ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, ώστε να βρείτε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στυλ σας!! 

Τέλος, δεν ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους που περνούν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και μαθημάτων, είναι απαραίτητο να φορούν παντόφλες, για να διατηρούν ζεστά τα ποδαράκια τους. Στο Finetsato θα βρείτε ποικιλία σε παιδικές παντόφλες σπιτιού για αγόρια και κορίτσια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Μην ψάχνεις άλλο για οικονομικές παντόφλες σπιτιού για όλη την οικογένεια, με ένα κλικ στο www.finetsato.gr θα έρθουν στην πόρτα σου!!!