Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020

Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020

Η συχνή ερώτηση κάθε γονιού είναι Γιατί να στείλω το παιδί μου στο κολυμβητήριο; Πέρα από το εμφανές, την εξοικείωση, δηλαδή με το νερό και την εκμάθηση κολύμβησης, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να ωφεληθεί πολλαπλά από την κολύμβηση, καθώς η έντονη αυτή δραστηριότητα δυναμώνει το ανοσοποιητικό και καρδιοαγγειακό του σύστημα και βοηθάει στον συντονισμό των κινήσεων.Τα παιδιά λατρεύουν τις ώρες στο νερό που αποτελεί για αυτά μία ευκαιρία για παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020 ή οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας στο νερό. Εμείς σας συμβουλεύουμε να μας έχετε εμπιστοσύνη και να δοκιμάσετε τα μαγιό κολύμβησης για τους μικρους μας φίλους, για να βρεθεί το κατάλληλο  που να ταιριάζει στο εκάστοτε σωματότυπο και στην σωματοδομή κάθε παιδιού.


Για να διαλέξετε το σωστό μοντέλο μαγιό υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτόματα και στην ψυχολογία και στην απόδοση και άνεση την ώρα της προπόνησης! Θα πρέπει η εφαρμογή απο το μαγιό κολυμβητηρίου να είναι εφαρμοστή, στενή όμως χωρίς να δημιουργεί δυσφορἰα, και να παραμένει στη θέση του εάν υποθέσουμε ότι θα μπει στο νερό και θα βραχεί. Αν δεν είσαστε σίγουροι για το μέγεθος που θα επιλέξετε για το παιδάκι σας του μαγιό που θέλετε να αγοράσετε σας προτείνουμε να επιλέξετε το μικρότερο νούμερο αντί για το μεγαλύτερο, καθώς το υλικό του υφάσματος θα τεντωθεί και θα ξεχειλώσει έπειτα από χρήση μέσα στο νερό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα μαγιό που να προσφέρει όσο το δυνατόν λιγότερο αντίσταση μέσα στο νερό, αλλά που να παρέχει ωστόσο υποστήριξη και κάλυψη όταν και όπου χρειάζεται και να δίνει ελευθερία κινήσεων. Πιο ειδικά, τα  Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020 είναι σχεδιασμένα με αθλητική πλάτη και σταθερές τιράντες για να παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων στην κολύμβηση! Ένα σωστό μαγιό κολυμβητηρίου έχει ανεξίτηλα χρώματα για να μην ξεθωριάζουν από το χλώριο και τα εξαιρετικά τους υφάσματα έχουν την ικανότητα να στεγνώνουν εύκολα για να μπορούν οι μικροί μας κολυμβητές να εκτελούν όλα τα στυλ κολύμβησης ελεύθερα και αβίαστα χωρίς να τους περιορίζουν ραφές και επιπλέον υφάσματα που δεν χρειάζεται.

 

Το υλικό κατασκευής θα είναι από polyamid, lycra, elastan ή και συνδυασμό αυτών. Διαφορετικά χρώματα στα μαγιό ταιριάζουν σε διαφορετικές επιδερμίδες και τα μεγάλα και πολύχρωμα prints αναδεικνύονται καλύτερα σε παιδιά. Τα Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020 έχουν τέλεια εφαρμογή και στήριξη, παίρνουν τη φόρμα του σώματος και φυσικά τελειοποιούν τις υψηλές επιδόσεις για κάθε αγώνα ή προπόνηση! Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ κολυμβητηρίου,  το μπουρνουζάκι (το παιδί κινείται ελεύθερα χωρίς να κρατάει την πετσέτα), αντιολισθητικά παντοφλάκια (μπαινοβγαίνουν εύκολα), σκουφάκι σιλικόνης (για να προστατευτούν τα αυτάκια του από το νερό), γυαλιά κολύμβησης (αν το πιτσίλισμα των ματιών το ενοχλεί) και φυσικά με όλα τα παραπάνω θα καταλάβετε ότι κάνει τα πρώτα του βήματα προς την ομαδικότητα, το αθλητικό πνεύμα και την ψυχολογική του ισορροπία, χωρίς πια να στηρίζεται σε εσάς. Το www.finetsato.gr σας προτείνει την πληρέστερη συλλογή σε Παιδικά Μαγιό Για Κολυμβητήριο 2020 και στέκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει το καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους!