ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

Το χειμώνα οι γυναίκες θέλουμε ζεστές και άνετες κάλτσες αλλά παράλληλα να έχουν και στυλ, καθώς θέλουμε την άνεση αλλά αναζητούμε και την εμφάνιση. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.finetsato.gr σου έχουμε τη λύση. Μία ολοκαίνουρια συλλογή με γυναικείες κάλτσες με σχέδια , σε πληθώρα χρωμάτων για να διαλέξεις το ζευγάρι που σου ταιριάζει καλύτερα και θα απογειώσει το στυλ σου. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις γυναικείες κάλτσες  με σχέδια που διαθέτουμε.

Γυναικείες κάλτσες με σχέδια βαμβακερές και μάλλινες. Κλασσικές βαμβακερές γυναικείες κάλτσες με διακριτικά σχέδια, αλλά και διαχρονικές μάλλινες κάλτσες με ρίγες για τις λιγότερο τολμηρές κυρίες που αναζητούν την άνεση χωρίς την υπερβολή.

Στη συνέχεια βλέπουμε γυναικείες καλτσες πουά, αλλά και με πολύχρωμα σχέδια. Όλες οι γυναικείες μας κάλτσες είναι από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι και μαλλί που σέβεται το δέρμα, και έχει απαλή υφή. Διαθέτουν όλες οι γυναικείες κάλτσες μαλακό λάστιχο για να μην πιέζουν το πόδι και να έχουν τέλεια εφαρμογή.

Τέλος θα δούμε τα πιο τολμηρά σχέδια που διαθέτουμε, τα οποία όμως χαρίζουν ένα ιδιαίτερο στυλ. Γυναικείες κάλτσες με φοίνικες σε λευκό με πράσινο χρώμα, κάλτσες με burger σε μαύρο με κίτρινο και πιο country γυναικείες κάλτσες με κάκτο σε κόκκινο με μαύρο. Όλες με ιδιαίτερο στυλ σε μοναδικά σχέδια.

Μπορείς να  αποκτήσεις όλες τις γυναικείες κάλτσες με σχέδια και ακόμη περισσότερες με ένα μόνο κλικ στο www.finetsato.gr!!