ΑΝΔΡΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ PALCO

ΑΝΔΡΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ PALCO

Η εταιρεία PALCO είναι μία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται πάνω από 100 χρόνια στην παραγωγή εσωρούχων. Στο ηλεκτονικό μας κατάστημα www.finetsato.gr θα βρείτε ανδρικά φανελάκια της εταιρείας PALCO σε ασυναγωνιστές τιμές!!! Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε κάποια από τα ανδρικά φανελάκια PALCO που διαθέτουμε.

Ας ξεκινήσουμε με το διαχρονικό φανέλακι PALCO με τιράντα που οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να φορούν καθώς απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , από έφηβους μέχρι και ηλικιωμένους. Ακόμη ένα , επίσης κλασσικό ανδρικό φανελάκι PALCO είναι αυτό με το sport ρεβέρ, σε μπλε και μάυρο χρώμα αποτελεί μία διαφορετική επιλογή.

Επίσης διαθέτουμε ανδρικά φανελάκια PALCO με κοντό μανίκι , επίσης μία κλασσική και διαχρονική επιλογή , κυρίως για το χειμώνα. Στο Finetsato θα βρείτε ανδρικά φανελάκια PALCO με την κλασσική κλειστή λαιμόκοψη σε λευκό και μάυρο χρώμα , αλλά και με ανοιχτή λαιμόκοψη για να μην ξεχωρίζουν μέσα από τα ρούχα.

Τέλος το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.finetsato.gr διαθέτει ανδρικά φανελάκια PALCO με μακρύ μανίκι και λαιμόκοψη για τις κρύες ημέρες του χειμώνα!! Όλα τα ανδρικά φανελάκια PALCO είναι ελληνικά προϊόντα από εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι που σέβεται το δέρμα. 

Για ανδρικά φανελάκια PALCO στις καλύτερες τιμές της αγοράς δεν έχεις παρά να μπεις στο www.finetsato.gr και θα τα έχεις σπίτι σου!!!